Förvånad över böckernas åtgång

Vet att jag har sagt det tidigare, och säger det igen, blir aldrig mätt på hur förvånad jag är över böckernas åtgång. Av de 50 böcker så har jag bara fyra kvar, tror att jag lever inne i en bubbla och vet inte hur jag kommer ut.

Dagens intervju med ÖT gick, det var en bekant människa så jag visste att det skulle gå bra. Vi pratade om mig och hur boken kom till. Sättet jag har skriver på, ibland delar jag ganska mycket av mig själv men inte för personligt. Och det har kommit med tiden, samtidigt som jag visa för omvärlden att allt är möjligt trots ett funktionshinder, ja jag vill inte heller vara för öppen i alla sammanhang. Till exempel om tonåren som berättas i boken, något som inte många visste om att jag hade. Det svåraste var kanske att jag alltid var den första med funktionsnedsättning i någon skola, och ingenting kom gratis för mig. Väntade på fotografen som aldrig dök upp, men bilderna togs ändå.

Nu blev det en kväll när tidtabellen upp o. ner, gång på gång bad jag få mera tid när personalen tittade in hos mig. Jag hade kommit överens med en vän att vi skulle träffas ikväll, men sedan kom det ytterligare några vänner till. Det kändes skönt för en stund att få bara vara den som jag är.

Kram och god natt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.