Mycket nu och inbjudan till vårfest

Vädret med sol och värme bara fortsätter, dagens temperatur var kring 22 grader. Nu är det nog torrt, inte en droppe regn på flera veckor.

Blev glad när Vippari körde mig raka vägen hem på eftermiddagen. Jag hann dricka mitt kaffe i lugn och ro innan jag skulle få besök. Det var några vänner från hemvården, trevligt att få träffas och ännu roligare var det att samtidigt få sälja min bok. I samma veva kom min mamma till mig med lite mera kuvert, ja då hände det mycket på en gång. Men visst hann jag prata med mina vänner, känns härligt att träffas såhär på fritiden.

Sen var det att få lite mat i magen, innan jag skulle fara till örtagården. Tog med några böcker som jag hade lovat ge åt dem som hade beställt av mig. Träffade även där en vän som jag inte hade sett på länge. Kvällen kändes skön som en majkväll kan vara som bäst, det blåste lite men ljumt och höll myggen borta. Jag gick omkring med rullator, och gjorde en liten vurpa så att hela jag ramlade omkull o. låg på marken en stund. Men det gjorde inget, allt gick så fort att jag inte hann säga ett knyst, man kom sen och hjälpte mig upp. 🙂

När jag hade blivit klar med kvällsbestyren, läste jag ett meddelande från läraren som jag träffade igår. Det var en inbjudan till Kyrkostrands-jungmans skolans vårfest nu på lördag. Rektorn hade kommit på tanken att bjuda in mig, då skulle jag presentera mig och berätta om boken. 🙂 Jag tackade ja till inbjudan, inte varje dag som man blir bjuden till sin gamla skola. Blev glatt överraskad när jag läste meddelandet, hade aldrig trott att min bok skulle väcka ett sådant intresse. 🙂 Ja det är mycket nu men samtidigt känns det roligt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.