Var det nödvändigt? Började posta böcker

Ibland dras jag ned på jorden, inte bara på grund av mitt funktionshinder utan min bakgrund också, som jag själv inte tycker att det är så viktigt med att jag är adopterad. Det är inte en sån sak jag går och tänker på varje dag, ser mig som en finlandssvensk o. har en underbar familj. För någon verkar det som om det skulle vara viktigt att lyfta fram att man är adopterad. Senast idag fick jag frågan: ”Sade du åt honom varifrån du är adopterad” Jag svarade: ”Nej det gjorde jag inte.” Jag lever i nuet och har ett bra liv här, men det sade jag inte högt. För mig själv tänkte jag ”Var det nödvändigt?” En stund kände jag lite irritation, men sen var jag på gott humör efter att ha lite tidigare träffat en vän i samma korridor där jag har arbetsrummet. Människorna tänker inte vad de säger, jag tar inte åt mig men tycker främst att det är lite onödigt.

I simhallen var det tyst och lugnt, vi var ovanligt många funtionshindrade i omklädningsrummet som hade hjälpmedel eller behövde duschstolar. Min vattenterapi gick bra trots att det hade varit en längre uppehåll.

Jag hade önskat att jag skulle hinna få mina packnings saker, för att kunna börja posta böckerna till folk. Blev tvungen att ringa mamma och fråga om hon kunde fixa lite kuvert åt mig, och det ordnades att jag fick. Sen lyfte v med mamma ut mina pelargoner i solen och värmen, där har de gott att vara.

En stund senare kom min assistent, och vi kunde börja posta o. skicka iväg böckerna. Kuverten tog tyvärr slut, men jag hoppas att jag småningom får mera. Har fått några beställningar som väntar på att bli postad. Min personal kom och lagade middag, jag åt mellan varven som böckerna paketerades in. Så kom min första lärare hit till mig och jag fick ge boken åt henne. Känslan var nästan obeskrivlig, samtidigt som det var roligt att träffas.

Dagens postningsskörd. 🙂 Och mera lär det bli i framtiden.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.