Nattbloggar

Här sitter jag och nattbloggar, skyller på Windows uppdateringen som kom och snodde mina dyrbara minutrar.Igår på söndag delade jag ut böcker till min bror. På kvällskvisten ringde min svägerska som tyckte om boken. Sen kom det ett förslag att man skulle tala med Kyrkostrands-Jungmans skolans (lågstadiet där jag gick i.) rektor, och fråga ifall det gick att sätta en beställnings lista av boken i lärarrummet.Sagt o. gjort gick det och jag fixade ikväll en lista. Min väninna kom förbi mamma och pappa och hämtade boken, det blev en trevlig pratstund.

Hann njuta lite av det soliga och varma vädret.  Det kommer fortfarande stunder som det känns att jag skulle leva i en dröm, liksom nu när jag beställde efter mera böcker. Började försiktigt med 50 och nu beställde jag 40 böcker till. Det känns både bra och otroligt!!

Nu måste jag gå och lägga mig, det är ju arbetsdag idag.

Kram och godnatt .

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.