Något som inte skulle få förekomma

För någon dag sedan läste jag en artikel på svenska yle om en liten pojke i Vasa, som inte skulle få börja i den skola hans familj önskade på grund av sitt handikapp. Började tänka på min egen skolgång på 1980 -talet, skulle det inte ha grundats en klass för funktionshindrade ja då hade jag varit tvungen att resa bort från Jakobstad.Och det har jag tagit med i boken. Artikeln gjorde ont i mitt hjärta när jag läste .

När jag pratade med min vän igår om boken, som tyckte om den. Min kamp i livet. Vi pratade om denna artikel, hur något sådant inte skulle få förekomma idag, det är ändå 2000 -talet vi lever på.

Annars har jag umgåtts med mor och far nu i helgen. Ordnat en intervju med tidningen på onsdag. Varit på trädgårds dagar vid Sunds o. på en fotbollsmatch som Jaro vann 5 – 0 mot Kajaani.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.