Annorlunda dag

Stannade hemma nu idag, eftersom Eskoos eget musikband från Seinäjoki kom och spelade till den dagliga verksamheten. Bandet Pähkä bestod både av personal och klienter som har funktionsnedsättning. Det är ju inte varje dag som ett band kommer och spelar, och tillfället ville jag  inte missa.

Till lunch blev det grillkorv med sallad. En stund senare  uppträdde bandet Pähkä därute på gården i solskenet, ganska varmt var det också. De var duktiga att spela och sjunga, jag tyckte om dom. Ja det blev en annorlunda dag.

Ibland tycker jag som om personalen inte riktigt hör alla gånger på mina  önskemål. Visst förstår jag att alla ska hjälpa varann så det inte blir för mycket på en, någon får det att låta som om det skulle vara bara en på kvällen i stugan, även om de skulle vara två Då får jag väl befinna mig enligt personalens tider. Var kommer mina önskemål och behov? Enligt mig låter det lite onödigt och fånigt. I alla fall nu verkar det gå såsom jag hade tänkt mig, att jag trampar, sen kvällsmål och så går jag i duschen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.