Bra att vara social

Det blev en solig men blåsig dag och en aning kyligare än igår. Hade en normal arbetsdag och kom ifatt med arbetet som låg på hög väntande medan jag var borta, kände mig riktigt nöjd. Vardagen ska ju rulla på, fast jag hade skrivit boken som fick efterfrågan både igår och idag. 🙂 Ibland svävar jag fortfarande i en otrolig känsla, som jag inte tror att det kan vara riktig sann.

Tja, nu var det dags för fysioterapi som jag hade missat två veckor på grund av förkylningen. Det blev mest töjning, men jag var inte så spänd i kroppen. Det kom några vänner och hälsade på mig, sen fick / köpte de böcker av mig. Ja ibland är det bra att vara social, på datorn hinner jag nog vara tillräckligt. Lyckades med att tvätta lite kläder, i några dagar har jag försökt blunda ögonen för att inte se den proppfulla tvättkorgen, som ni hör har jag samma hemmasysslor liksom alla andra och alltid är de inte så lockande. Ja en sådan kväll hade jag det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.