Boken har kommit, och full fart

I morse for de från boendet och dagliga verksamheten på utfärd, själv for jag på jobb eftersom det fanns att göra o. jag hade ju varit borta. Föreståndaren blev med mig och väntade på skjutsen, det var soligt och ganska varmt med en ljum vind. När Vipparin inte började komma, ringde vi till centralen och någon hade avbokat alla skjuts från den dagliga verksamheten,  därmed mina också i samma veva. Okej jag blev lite försenad men det gjorde inget.

Arbetsdagen gick bra tills jag fick ett samtal, om att ett paket är på väg till mig. 🙂 Jag visste att det var mina böcker.

Ja nu har boken kommit! 🙂 Man kan beställa via mig, bokens pris är 17 euro. Det har varit en overklig känsla sen när jag fick se boken som tryckt. 🙂 Har jag verkligen skrivit en bok? 🙂

Det har full fart på mig idag. På eftermiddagen blev det kaffe på Skorpan med en vän. Härligt att sitta ute med en kaffekopp och kanelbulle. Det var så grönt och lummigt där på gården. Sen hem och äta, innan det bar iväg till örtagården. Allmänna talkokvällar hade börjat, som betydde att man fick kaffe också, ifall bara vår örtagårdsgrupp hade varit bara ja då hade vi inte haft tid att dricka.

Ja det blev en motions kväll för mig när rullatorn togs med. Jag orkade bra att gå med tanke på att jag hade haft min förkylning. Det var underbart tills myggorna kom och bet mig, var rödprickig av bett på benen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.