Ett steg framåt

Ja jag vet att bloggen har varit kanske tråkig med mina inlägg hur jag mår, på ett sätt har jag fått skriva av mig. På något vis vill jag uppmuntra mig själv, att nog blir det bättre även hur dålig jag egentligen var. Det viset  orkade jag kämpa mig igenom de svåra stunder med förkylningen, ja det gäller att försöka tänka positivt. 🙂

Ni som har följt bloggen en längre tid, eller mina vänner vet att jag handlar ganska mycket via nätet för att kunna vara så självständig som möjligt. Nu ikväll beställde jag lite packnings saker och frimärken från posten, tills jag ska börja posta mina böcker till folk. Det är ju ett steg framåt och jag vill vara förberedd. 🙂

Nu mår jag riktigt bra, har inte hostat på hela dagen. 🙂 Underbart att kunna tala utan hosta. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.