Nu går det fint

Tja, det var inte så roligt med en morgon när man har rethosta och kroppen som var lite i”sovande” tillstånd. Med personalen var det en studerande, en sån här morgon när jag hade en aning sämre med allt, det menar jag med alla rörelser i min kropp. hostade, kraxade och spottade ut maten ur munnen. Skämdes nästan när en ny människa var för första gången inne hos mig, men min personal pratade med mig med en lugnade ton som lugnade ner mig. Småningom gick det bättre.

Hostmedicinen Erdopect tog slut i morse, men man får bara äta det i 10 dagars kur, o. sedan ha ett uppehåll. Medicinen är ju slemlösande, lyckligtvist har jag nog andra hostmediciner att ta. Jag gick på lunch till dagliga verksamheten. Nu går det fint och inget hostande, talet är mer avslappnat  än igår.

Dagen har varit solig, temperaturen är väl samma som igår. En av handledarna hade fyra Slamkrypare fiskar åt mig. 🙂 Jag ska ta det riktigt lugnt i helgen. Ni ska ha det bra.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.