Blir bättre och bättre

På morgonkvisten vaknade jag av att det kittlade i halsen, ringde på alarmet och personalen kom o. gav hostmedicin åt mig.Sen lyckades jag att somna om för en stund. Till all lycka blev det inte värre, bara lite mer hostningar vid frukosten, även de lugnade småningom ner sig. Stannade i  lägenheten till lunchen så gick jag över till den dagliga verksamheten och var där och resten av dagen. Ja det blir bättre och bättre. 🙂

Solen skiner trots att det är lite kyligare och blåser smått. Ja det lovade regnet kom inte hit, som kan hända ibland här vid kusten, fast regnet skulle rensa luften från allt pollen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.