Livet vinner

Efter en bra nattssömn , och fått bort morgonens slem som irriterade i min hals, började det kännas som om livet vinner.Ja jag känner mig mycket bättre idag, tycker att nu kan jag andas normalt utan och behöva varaHyvä rädd att börja hosta. Oj vad det kan kännas så skönt. Det är första dagen som jag märker att medicinen hjälper. 🙂

På eftermiddagen kom jag med taxi till boendet. Hann ta en kaffe på dagliga verksamheten, nu är det viktigt att dricka mycket, dels av värmen och förkylningen. Solen skiner och det är varmt, trädens löv sprack på några dagar, så det är mycket pollen i luften.

Nu är det bra med mig, tack och lov säger jag. Gårdags kvällen var inte rolig med en envis hosta. Hoppas att jag kan lämna det bakom mig. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.