Måste få medicin

Ja det var inte precis den roligaste morgonen, vaknade hostig och insåg att jag få medicin. Pratade med sjukskötaren att jag ville till någon läkare, hon lovade försöka få en tid. åt mig. Nu hade jag kommit till stadiet där hostmedicin inte räcker till. Vi sade med personalen medan vi pratade att nu står vi på oss tills de ger en antbiotika kur.Blev hemma från jobbet.

Till allas förvåning, när min personal gick till sjukhus kassan, o. frågade efter tider. Då hade min läkare redan skrivit ett recept på antibiotika kur, tror nästan att kära mamma hade ett finger med i spelet. Jag skrev ett meddelande i morse om hur jag mådde.

Nu har jag tagit medicin o. mår lite bättre och hostar mycket mindre. Solen skiner och det är visst ganska varmt även om jag inte har varit ute än idag. Snart far jag till mina föräldrar för att fira en längre helg.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.