Dagens små guldkorn

Idag var det en del från den dagliga verksamheten på några dagars utflykt till Kalajoki, och det blev ganska tyst här i stugan. Själv frågade jag föreståndaren angående om kvälls personalen, eftersom jag hade eget program. Detta gjorde jag medan jag väntade på Vippari till jobbet, och allt verkade vara okej.

På förmiddagen kom det några torra regndroppar, sen kom solen fram och sken resten av dagen. Vädret kändes ganska varmt. Arbetsdagen gick bra och jag bara smått harklade mig bara men hade inga hostattacker, i morse tog jag nog medicinen.

När jag kom hem, fick jag höra att de andra skulle fara till Korv Görans o. äta. Det frågades nog om jag ville följa med, men inget om jag hade egna planer. Så jag blev själv tvungen att säga om mitt kvälls program, visst ordnades det att en handledare från en annan stuga kom o. hjälpte mig med middagen. På vägen till lägenheten mötte jag två personal som frågade hur jag mådde, eftersom de vet hur jobbig hosta jag kan få. Det kändes skönt att få just den frågan, vill påstå att det var  några av +dagens små guldkorn.

Ikväll var jag med en vän på JKG:s våruppvisning, där var det mycket folk. Det var många barn trupper, visst var det roligt att se de små uppträda.De större var otroliga duktiga att man blev riktigt förvånad över att se dom.

Den här blomman fick jag från Tallinn. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.