Friskt luft gjorde gott

Kändes skönt att jag hade kunnat sova gott hela natten, på morgonen var jag kanske en aning hostig, och hoppades att jag hade hunnit ta hostmedicin i tid, har inte tid med någon förkylning just nu. Nej, verkligen inte. Solen sken strax från morgonen och det blev härligt väder hela dagen. Mor kom en sväng och hade lite saker åt mig från Tallinnresan. Vi klippte lite min pannlugg. Jag annullerade morgondagens vattenterapi, det var nog säkrast så.

En stund  senare kom mina vänner och hämtade mig, så for  vi hem till dom. Vi njöt av det soliga vädret och varandras sällskap.  Jag blev bjuden på rökt sik och potatis, o. allt annat gott. Det blev att vi var ute i tre timmar o. pratade hela tiden. Jag tror att den friska luften gjorde mig gott,  eftersom jag inte hostade på hela tiden o. nu harklar jag bara lite grann  .

Kram 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.