Varit på språng

Märkte att vårens pollen tänkte ge mig hosta, men jag tog hostmedicin i förebyggande syfte, åtminstone har det inte blivit värre. Förmiddagen var mulet, sen till eftermiddagen kom solen fram, men vinden kändes nog ganska kylig.

Jag fick ett meddelande att pelargonerna skulle vara klara att hämtas från trädgården Kokko. Det blev lite bråttomt att maila o. förklara att det hade blivit ett missförstånd när jag hade valt leveranssätt, och jag hade ingen möjlighet att hämta dom. Frågade om blommorna kunde skickas med Matkahuolto, som gick nog bra men jag kommer att få betala lite till.

På eftermiddagen var jag med en vän till Aspegrens, där man fick se på olika pelargoner. De var nog fina. Vi drack kaffe ute på gården, jag hade ju klätt mycket på när det skulle bli fotbollsmatch senare idag. Det blev en sväng till vårmarknaden.

Det var en österbottniskt derby mellan Jakobstad och Karleby, denna gång förlorade hemmalaget  med 1 – 3. På matchen var det mycket människor, 1100. Efteråt for vi på pizza till Mr Banks. Ja idag har jag varit på Språng. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.