Bra fredag

I morse kom det ett textmeddelande, det var från jobbet att jag fick vara ledig idag. Meddelade till hemvården att jag skulle vara borta och inte behövde lunchhjälpt, inom några minuter kom det bekräftelse  på meddelandet hade kommit fram. H’är på boendet avbokade personalen mina skjuts.

Jag fick vara på dagliga verksamheten, skurrade där med elrullstolen och umgicks med människorna. Det var riktigt trevligt. Efter lunchen spelades det Bingo, jag fick fullträff några gånger och då fick man ta en godis. Ja det var en bra fredag.

Det har varit mulet, kyligt och regnigt väder, nu ser jag  molntäcket spricka lite upp, lite  glimtar av blå himmel här och där.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.