Var det humor?

Jag sitter i rullstol, det är okej men har också ett bra minne som funkar nästan för bra ibland. På dagen blev det tal om när jag tog studenten, och sen säger hemvårds personalen: ”Och du kommer ihåg det.” Jag svarade: ” ja visst gör jag det.” Tänkte för mig själv, hur skulle man glömma sin studentdag? Var det humor? I så fall missade jag poängen. Finns det någon anledning  att börja tvivla på mitt minne?

När jag på eftermiddagen åkte runt med Vipparin, började solen att skina men bara för en stund. Det känns lite konstigt, även om jag hade busstiden en 15 min. tidigare fick jag åka sådär 25 min.  Enligt mig finns det ingen logik i systemet.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.