Dagens utmaning och längre helg

Just så, nu började dragskedjan på min favorit vår/höstjacka att bråka, typiskt när jag kom lagom till jobbet. Ett ställe där det kan finnas många par ögon, nu fanns det bara några. Problemet var att dragskedjan inte ville gå ända ner o. öppna sig. Jaha, vad gör man ? Jo, man tar ut armana ur jackärmarna och sen hela jackgrejen över huvudet, som blev en utmaning. Var tacksam över armarna var på humöret att samarbeta.

Såhär på fredagar brukar vi skoja på jobbet:”På fredag får man inte jobba.” Men vi gör det ändå. 🙂 Det blir en längre helg, jag kommer att vara ledig på måndag och tisdag. Ja med en längre helg är det nog skönt.

Här är det soligt väder. Önskar er en fin kväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.