Här kommer lite reklam

Nu vill jag dela Jonas Helgessons inlägg, så här kommer lite reklam. 🙂

Oj, nu blev det visst lite reklam… En gång frågade en journalist mig vad jag skulle göra om jag inte var cp-skadad. Jag svarade: Då skulle jag troligen vara trummis… Men nu är jag cp-skadad och det är inte fy skam heller. Jag älskar mitt liv – men jag älskar också mitt jobb. Att försöka inspirera människor är det bästa jag vet. Jag har föreläst för lärare, undersköterskor, chefer, kohandlare, vaktmästare, bra vaktmästare, gymnasieelever, kommunanställda, psykologer, gynekologer, artister, cyklister…

För mer info och bokning: http://www.jonashelgesson.se/forelasningar/

Dela dela ?

Henkilön Jonas Helgesson kuva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.