Nästan för bra

I morse blev jag färdig såpass i tid, och hann vara en stund för mig själv innan ytterkläderna skulle kläs på. Det kändes ganska skönt att få ta det lugnt innan  dagen kom igång. Solen var framme men försvann bakom molntäcket, det är ändå kring 10 värmegrader.

Det var nästan för bra att få åka med Vippari direkt från punkt A till punkt B två gånger. Idag var det ganska livligt och mycket ljud i simhallen, men det blev lugnare sen när skolklasserna gick upp. Annars gick min vattenterapi bra. Min skjuts var någon minut i förtid eller exakt, såg inte så noggrant på klockan, hemfärden förde mig till östanpå (andra sidan av stan) och mitt in  i centrum så det tog kanske en halv timme för mig att komma hem på en sträcka som annars tar 5 – 10 minuter.

Nu fick jag pappren från Kankaanpää som ska fyllas i.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.