Blivit modigare

Jag tyckte om gårdagens konsert som var fartfylld och rolig. Själv tyckte jag kanske att det var lite komplicerad och komma ner till sittplatserna, först med hiss och genom  några dörrar, men man såg nog bra från förrsta raden.Och när man skulle upp , fick man vänta på en människa som kom o. låste upp hissen.  Alldeles i början av konserten kom Sångarbrödernas dirigent och skakade hand med oss alla som satt där framme. Sångerna som sjöngs var vackra och fina tyckte jag.

Idag på förmiddagen var det lite mulet, men  till eftermiddagen kom solen fram. På promenaden kund man höra måsarnas skrik. Det känns otroligt vad snön har smultit på en vecka, visst är det skönt när gräsmattorma kommer fram och det blir allt mer i luften. Men sen kommer det här med pollen igen, själv började jag äta antihistaminer för någon vecka sen, då det börjadee damm på gatorna.

Det har hänt några gånger att jag själv har ringt och beställt taxi, för att fara hem till boendet. Och det har gått riktigt bra. Jag har kommit över rädslan att ringa och blivit modigare. Visst känns det bra för mig själv.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.