Ändrade planer

Ibland när man tror att sakerna ska fungera som det är tänkt, men så kan det ändras i ett ögonblick. Jag hade samlat ihop mina saker, satt med jackan på och väntade på taxin. Sen började det bli en kvart över sju, o. jag hade kommit överens klockan sju med taxichauffören.som skulle komma efter mig.Mor ringde sen till chauffören, som hade glömt bort mig. Nå, det blev att far kom och körde hem mig. Så det blev lite ändrade  planer.

När jag satt o. åt kvällsmål, plötsligt började vi med personalen undra varför tevattnet inte fick något färg. Och när tepåsen togs upp ur vattnet så var den tom, då var det bara att ta en ny påse. Ja på något sätt var det inte min kväll, men sen gick allt bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.