Kylig lördag

I  morse blev det hårfärgning efter frukosten, passade bra när det var grått och mulet. Den här gången hade jag hårfärgen Nutrisse, och ja om jag ska vara riktig ärlig så den är nästan bäst. Jag brukar ha färgen 30 – 35 minuter i håret, så vi hann med mamma läsa en trädgårds tidning under tiden jag satt med min hårfärg. Jag blev riktigt nöjd med den röda färgen och håret blev mer levande nu.

På dagen var vi till min brors villa och grillade korv. Jag satt en stund nere vid stranden, där man hade en brasa och brände granris. Det blev lite kyligt när man satt stilla. Sen gick vi in i villan där det var varmt och åt korv.

Ikväll ska vi gå och lyssna på Jakobstads Sångarbröder. Konserten var slutsålt att vi fick platser därnere vid scenen .

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.