Märker skillnaden på Joystickmus

Morgonen var lite mulen och grå, längs dagen blev det solligt . Arbetsdagen gick bra även om man var lite fredags trött och slö. 🙂 För ovanlighetens skull fick jag åka med Vippari direkt hem, ja det passade bra för mig och hade ingenting emot .

Jag skrev ett kort till min läkare, där jag tackade för det fina intyget, som fördes sedan  till Hvc. Nu tog jag med min Joystickmus till mina föräldrar, som jag ibland upplever det lite lättare att använda. På den är knapparna längre ifrån varandra. Ja nu när jag började använda så märkte jag skillnaden på Joystickmusen, det var nästan att jag blev förvånad hur lätt styrningen gick Tja, nog har jag klarat mig bra med den andra också.

Önskar er en skön kväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.