Vad hände?

Dagen har bjudit på överraskningar. I morse fick jag ett samtal från FPA.  F.örst kom det förklaringar varför jag inte blev beviljad anstaltsrehabilitering, men kunde själv läsa mellan raderna att det var bara bortförklaringar. Sen sade människan att man kunde ändra mitt beslut och att jag får 20 dygn anstaltsrehabilitering. Alltså jag blev både förvånad och glad.

Tänk att jag fick komma direkt hem efter jobbet. Och jag var sådär: ”Vad hände?” Två positiva saker på en och samma dag. 🙂 Assistenten var här hos mig på eftermiddagen. Vi grejade på med mitt lilla ”projekt,” som jag inte själv vad det kommer att bli ännu. 🙂

Solen skiner vackert och snön smälter.Nu har jag det riktigt bra. Tänkte gå snart och trampa, ska försöka att inte bli för lat. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.