Log för mig själv

Det händer ibland att en del situationer känns smått onödiga, speciellt om det kommer från någon människa man inte riktigt känner. Vid lunchen på jobbet började jag hosta och lite saliv råkade komma på  hemvårds personalen som konstaterade:”Oj det kom lite på mig.” Nu var det kanske lite fräckt av mig som inte förklarade, att det ibland kan hända sådär för mig.  Men inombords log jag för mig själv och tänkte: ”Borde kanske ha en skylt med VARNING, lite saliv eller dylikt kan förekomma om man hjälper mig maten” Alltså vilka tankar jag får ibland, men tar det med humor. Någon tycker väl att jag är knasig, det är jag också. Håller fullständigt med! 🙂

På eftermiddagen fick jag 50 mobilpennor, som jag beställde via en människa jag känner. Pennorna kostade bara något på sex euro. Så nu har jag att nöta på. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.