Dagens lärdom

Det var en riktig bra dag, jobb och tiden gick jämt ut. Lite mera moln har det varit, men visst har solen gett sina glimtar ibland och redan på morgonen var det fyra grader.

Vid simhallen brukar jag lämna elrullstolen i ett större utrymme med ett draperi, där är det lättare för mig att förflytta till duschstolen. Annars läggs mina kläder  i ett skåp i omklädningsrummet.  När jag var i duschen, kom en kvinna och frågade om nägons rullstol var bakom draperiet, men inga kläder syntes till. Min personal svarade att det var min elrullstol och att kläderna  var i ett skåp. Då kom kvinnan väl på sitt misstag, sade att hon skulle gå och plocka bort sina saker därifrån.

Ja jag hoppas att det var dagens lärdom för människan. Menar att man lämnar inte sin rullstol ifall man inte behöver ett utrymme. Min vattenterapi gick annars bra. Vattnet var helt okej, ja det var varken för varmt eller kallt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.