Vill förklara lite

Först vill jag tacka för alla kommentarer, som kom när jag bloggade om natten med alarmet som  inte fungerade. Roligt med uppmuntran. Ja jag hjälper gärna till, men jag vill förklara lite detta med  alarmproblematiken. Boendet är snart två och ett halvt år, det tog ett o. ett halv år innan vi fick alarmet att fungera någolunda i huset Och till dess fick jag  vakna nästan varenda natt o. ringa efter hjälp åt min granne. Nu väcktes min frustation över alarmet igen, det skulle inte vara något ifall det var första gången…. Märkligt att en ganska ny byggnad kan ha sådana brister. Jag vill bara att ni ska förstå min tankegång kring alarmet. Visst vill jag hjälpa men kan inte säga att jag känner mig duktig på något, men börjar bli trött på att alarmet kan strula.

Solen har skinit hela dagen, på förmiddagen kom mina föräldrar efter mig. Sen for vi till en mässa, det var främst om husbygge och fritid. Mässan var nog okej, men ganska fort hade man gått och sett på allt.

Vi tog med mamma en sväng till Sunds Trädgård. Där fanns det ett rum som doftade så ljuvligt, det var bland annat penséer och liljor o. andra vårblommor.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.