Trevlig danskväll

Hemresan kändes längre och på en fredag när man skulle vilja komma fort hem, jag vet inte hur länge jag åkte. Väl hemma skulle jag ha fått kaffe i stugköket, kände mig lite stressad både av nattens händelse och hemfärden, orkade inte börja förklara mig, ville bara dricka kaffe i lugn och ro i min lägenhet. Ja det blev så som jag ville, då fick jag lugna ner mig, å vad det kändes skönt.

Mamma kom med kläder åt mig till kvällen, och hjälpte mig att byta. Det blev en trevlig danskväll, bandet Valtatie spelade bra musik. Det kom gäster ända från Kalajoki. Hann själv dansa genom att köra elrullstolen i musikens takt. Drack kaffe och åt äppelpaj, sen lite godis också. Danskvällen var bra och själv tyckte jag att lite omväxling gjorde gott.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.