Bara att försöka hänga med

Dagen började bra, jag fick en liten överblick av föreståndaren på morgonen. Det var bland annat hurudan situationen är med personalen, sen var det annat som berörde boendet. Själv tyckte jag att det var positivt när vi hann med en liten pratstund, vilket inte händer så ofta.

När jag höll på med att jobba, fick jag ett meddelande där fysioterapeuten frågade om vi kunde ta terapin lite tidigare. idag. Jag skrev att det gick bra, men då visste jag inte att jag skulle hamna och sitta ca 40 minuter i Vipparin. Det är lite typiskt när man försöker ändra på tidtabellen, ja då går det åt skogen.

Det blev bättre när jag fick dricka lite kaffe. Och när vi hade kommit igång med fysioterapin, då kom mina föräldrar som ville ha mitt underskrift på pappret till FPA, läkarintyget hade kommit och nu kunde rättelseyrkandet skickas in. Jo det var bara att försöka hänga med i svängarna. Min fysioterapi blev mest  tänjning och avslappning. Det har varit en härlig solig dag igen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.