Nu är pappersjobbet gjord

Solen började skina efter att det hade varit mulet på morgonen med lite snöslaskigt väder. Hade en bra arbetsdag. Annars  också tycker jag om att tänka, varje dag får man nya möjligheter och göra saker ännu bättre.

Min vattenterapi gick bra, men vattnet kändes kallt. Man fick vara igång för att inte frysa, annars var det tyst och lugnt i bassängen.

Ikväll gjorde jag med mor rättelseyrkande pappret till beslutet som FPA skickade åt mig.. Motiverade bland annat på grund av min CP-skada blir inte min hälsa till det bättre. För att kunna bevara konditionen o. klara av vardagen både hemma och på jobbet, anser jag att jag är berättigad till anstaltsrehabilitering. Huh, nu är pappersjobbet gjord och det är bara att vänta på läkarintyget.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.