Det skulle inte få vara så

Det blev en del lappar som togs med till läkaren. På den ena lappen var det saker som har hänt med min kropp under den senaste tiden, bland annat: ökad spasticitet, spänningar i ben o. armar och försvagad balans. Besöket hos min läkare gick bra, mamma var med mig. Vi hade samma åsikter om saker och ting, att beslutet från Folkpensionsanstalten kändes helt otroligt och orättvist. Det blir fort känslan att FPa skulle välja ut vem som får delta i kurserna. Nej, det skulle inte få vara så, vart är vår samhälle på  väg? Tycker själv att det är lite skrämmande. Läkaren lovade att göra sitt bästa och skriva ett nytt intyg. Ja jag var nöjd med läkarbesöket.

När jag steg ur bilen här vid boendet och skulle sätta mig i elrullstolen som var några meter ifrån, då tappade jag balansen och ramlade i en vattenpöl. Byxorna blev lite våta, jag körde in till dagliga verksamheten och bad hjälp om att få byta till torrt. En personal kom och hjälpte mig, sen for jag på kaffe.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.