En del dagar kan det vara svårare att köra ut ur bilen

I morse tog jag glatt på mina nya vantar som jag fick till födelsedagspresent, fina stickade vantar som hade halkskydd för att få ett bra grepp t.ex. om joysticken på elrullstolen. De var enkla att sätta på. Vet inte vad som hände i samma stund som Vippari kom på gården, försökte få ett grepp om joysticken o. just då kom det en spänning i handen, blev nästan omöjligt att komma iväg. Till all lycka fanns en personal i närheten som tog bort den högra handens vante och jag kom iväg till bilen. Ja så kan det vara när kroppen inte vill fungera och en hal vante.

På jobbet var det en bra dag. Hann göra det som jag skulle. När jag kom hem var det ganska smala skenor som jag skulle backa ut ur bilen på. Det var några gånger som det etta bakhjulet tänkte fara utanför, jag växlade med att köra fram- ooh bakåt, till sist lyckades jag komma ut ur Vipparin. En del dagar kan det vara svårare att köra ut ur bilen.

Lite senare kom mamma med mina födelsedagsblommor, ett citron träd och en orkidé. Sen fick jag veta att jag har en läkartid på fredag. Annars har det varit en bra och solig dag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.