Bra, kanske lite till

Å vad jag njuter av att se solen och höra fågelkvitter. Jag hade på förmiddagen tid för hårklippning. Vi fick bilen parkerad utanför frissan, gårdagens soliga väder o, snön som hade smultit på dagen och frusit nu på natten gjorde trottoaren hal och isig. Det var lika bra att ta rullstolen, menar att kombinationen med hala skor och hal trottoar är inte den bästa. Lyckades ändå ta mig till stolen.

Det var bekvämt att sitta i rullstolen medan håret blev klippt. Ibland kände jag av små knyckningar i kroppen, men kunde  hantera att det inte störde hårklippandet. Håret blev kort och bra, några gånger fick mor eller jag be att man skulle kanske ta och klippa lite till. Ja jag blev nog nöjd med mitt hår.

Sen for vi och handlade lite mat till Citymarket. Dessutom hade jag ett paket som skulle hämtas ut från posten. Ikväll ska vi gå på Live Opera i Schaumansalen. Ni ska ha en bra fortsättning på påsklördagen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.