Kaffe på Fiika och en sväng till Sunds

Det har varit ganska vackert och soligt väder, nu blåste det lite grann men annars var det bra. På eftermiddagen när jag hade kommit hem från jobbet kom en vän o. hämtade mig, vi for till stan på kaffe till Fiika. Alltid trevligt med en pratstund. Sen for vi en sväng till Sunds Trädgård. Jag valde två blomkrukor av lera åt mina nya pelargoner som jag fick till födelsedagspresent. Så kom jag hem till mina föräldrar och fira påsk.

Nu blev det att slänga bort Mårbacka pelargonen. som hade börjat bli mörk. Tror att felet var att det klipptes av i  flera olika  omgångar . Men jag väntar på de nya pelargonerna, och sen har jag ju sticklingen hemma hos mig.

På dagen fick jag veta att FPa:s beslut om anstaltsrehabiliteringen berodde på att läkarintyget var inte  tillräckligt bra skrivet. Nu försöker vi att få prata med min läkare och ett nytt intyg. Först ska påskhelgen firas. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.