Sådan tisdag

Jag är ju en som gör saker i raskt takt, men kanske inte direkt från morgonen. Blev tvungen att be personalen ta det lite lugnare, som tänkte sätta märken i måltidsdagboken för idag det jag äter här på boendet. Jag sade att det kan ju ändras under dagens lopp, ibland känner jag en liten irritation ifall någon är ett steg före mig, när det gäller mina saker. Vet att man menar väl 3men ibland känns det inte riktigt rätt.Och vem vet på förhand vad man kommer att äta på dagen.

Hann bara sätta mig framför arbetsbordet, när en manlig personal från hemvården kom, en ny för mig. Sen fick jag gå efter coccarden när det visade sig att människan hade hissfobi och -tog hellre trapporna, annars gick det bra. När jag åt lunch kom det ett samtal, lite funderingar angående vilka papper vi med mina föräldrar ska skicka  till en vän, som ska se över och hur man gör en överklagan till FPA. Ja jag hann jobba idag också.

Det blev en längre åktur  med Vippari. Assistenten kom till mig på eftermiddagen, vi putsade alg från akvariets glas. Hade en skön stund tillsammans. Det var  en sådan tisdag.

Tog en bild på pelargonsticklingen, Gammal från Jakobstad efter att jag toppade en gång. Hoppas att det blir en kraftig planta. 🙂  Och samtidigt kan ni se skymten av den nya fönsterbrädan.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.