En födelsedagspresent till mig själv

Ibland undrar jag om jag är lite knäpp eller knasig, men jag beställde igår kväll en födelsedagspresent till mig själv. Helt plötsligt hittade jag mig på Kokkos trädgårdsida,där jag klickade på gammaldags pelargoner som är lite större till växten. Det blev en Drottning Ingrid och en Appleblossom. Man kan väl säga att det var en impulsuppköp, sen smålog jag för mig själv.

Det är inte så att jag skulle ha gett upp hoppet med fjolårets pelargon. Av någon anledning tycker jag om de större pelargonerna, är väl lite galen som alltid vill försöka mig på dom.

Dagen har varit solig, morgonen var ganska kylig. Min vattenterapi gick bra, fast till en början var det lite stökigt då flera skolklasser var i bassängen. Vattnet kändes helt okej. 🙂

Kram 🙂

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.