Tack för chansen

Dagens Rekohändelse med lokala odlare och matproducenter var i Seppäläs gamla och toma utrymme i Jakobscenter. Betydligt lättare att komma när det fanns en hiss att ta sig upp med, jämfört med ifjol när det var i Ŕådhuset med bara trappor. Roligt att se så mycket människor som hade hittat dit. Vi köpte färska ägg som jag lyckades ha i famnen när vi gick till bilen.

Sen gick vi med mor lite på stan, det var mulet och behagligt väder. Det var påskblommor som vi skulle köpa åt mig, jaģ blev och vänta i rullstolen därnere i Jakobscenter på att blommorna skulle köpas. Då kom en av Rekoarrangörerna fram till mig och tackade för att jag gav dem en chans , eftersom jag inte kunde komma in i fjol. Berättade även att man inte får bygga en ramp till Rådhuset för fasadens skull.

Jag blev glad att höra det, och för att människor läser bloggen. Det är inte varje dag som någon kommer fram och tacka.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.