Påskbasar och kopplar av

Det har varit en solig dag, morgonen var rätt kylig med sina -10 grader. Tack och lov att det inte hade kommit mer snö. Jag hade lite kortare arbetsdag, för att hinna vara med och sälja på vår påskbasar. 🙂

Min Vippariskjuts var beställd till klo. 12.35, nå, jag fick åka lite och var hemma sådär 13.05. När jag kom fram till dagliga verksamheten träffade jag mina vänner som just hade börjat dricka kaffe och jag gjorde sällskap. Trevligt att få prata en stund. Senare kom det några vänner till basaren också. Själv körde jag runt med elrullstolen, det kom nog människor men kanske inte så mycket. Jag köpte själv en limppa och tre lotter, ena gav vinst  som var en dynvard med Isac Elliot. 🙂

Mina föräldrar kom lite senare till basaren, jag satt på med dom för att komma hem och ta helg. Ja ikväll ska jag bara koppla av.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.