Ja nu är fönsterbrädan på plats och påskbasaren

På jobbet var  det lugnt, i alla fall var jag där. Hade fått med mig några lappar om morgondagens påskbasar, som jag delade ut på stadshuset. Hemvårds personal skrev upp tiden när jag ville ha lunch i morgon. Nu hade Korv Görans öppnat igen, och jag fick köttbullar och mos.

Till eftermiddagen kom solen fram. Jag kom tidigt hem, hann bra äta mellanmål och dricka kaffe på dagliga verksamheten. Där höll personalen på att förbereda för påskbasaren i morgon.

Ikväll tog jag och trampade 8,4 km 30 min. på Motomeden. Kände mig nöjd. 🙂 Medan jag åt kvällsmål i stugköket, hade far och min bror varit och skruvat o. limmat fast mitt fönsterbräde. Ja nu är fönsterbrädan på plats och fin är den ju, jag är mycket nöjd med den. 🙂 Nu kan jag ha blommor vid fönstret. 🙂

Ni är hjärtligt välkomna till påskbasaren i morgon,  Klo. 12.00 – 18.00. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.