Körde in i fel bil

I snöyran körde jag med elrullstolen in i Vipparin, chauffören hjälpte till, lite trångt var det därinne med tre sittplatser dit jag skulle parkera stolen och blev tvärs över när det inte fanns svängrum. Sen kollade chauffören vad som var nästa ställe, och kom på att det hade varit samma vägadress men ett annat nummer så egentligen skulle jag inte ha farit med denna bil. Alltså jag hade kört in i fel bil, nåja, jag fick sitta på till jobbet. Sånt kan hända.

Dagen gick annars bra, till eftermiddagen började solen skina. Innan vi började med fysioterapi, visade jag för min terapeut pappret från Folkpensionsanstalten. Visst är texten smått skrattretande och luktar ”bränt,” ja, jag kommer nog att överklaga beslutet  om anstaltsrehabiliteringen. På fysioterapi blev det mest tänjning och lite rotationer.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.