Det känns fel

Svaret på anstaltsrehabiliteringsansökan blev ett nej från FPA. Nu säger man att det inte ordnas krävande medicinsk rehabiliteringskurs mera. De ordnas endast för personer som på grund av sjukdom eller kroppsskada och så var det något mer.  För tillfället har de inte att erbjuda någon motsvarande. Okej, har jag ingen sjukdom då? Är jag frisk, även om jag behöver rullstol för att röra mig? Tydligen räknas inte ett funktionshinder med.

På ett sätt känns det fel, jag hade ju hoppats på att få anstaltsrehabilitering. Några av mina vänner så har fått det och jag kan känna en viss orättvishet. Får se vad jag kommer att göra. Jag vill ju behålla min rörlighet och klara mig själv så långt som det är möjligt i mitt eget hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.