Bra konsert och soligt

Många av våra vänner var på gårdagens konsert, vi hann prata en stund med. Lite synd bara att det inte fanns någon servering före själva föreatällningen, det som var orsaken att konserten hade ingen paus , men nu var det ändå fullt hus. Det skulle ha varit trevligt att ta något drick-/ätbart före konserten samtidigt man träffar människor.

Emma klingenberg var bra att sjunga. Det var låtar från olika musikaler såsom: ”Edith Piaff och Stormskärs Maja” Sångerna  var vackra att lyssna på. Två andra rullstolar och jag satt på Invalid-läktaren. Konserten var bra och i min smak.

Det var en solig morgon,, jag smög mig och kröp till bassängrummet med sticklingar, det var tyst i huset här hos mor och far. Funderar lite över pelargonen drottning Ingrid, som växer men bladen är långa och slingriga. Jag hoppas ju på att de blir stadiga.

Vi var lite till stan. Köpte bokplast, jag vill plasta in de nya böckerna för att papperspärmarna inte ska ramla av eller gå sönder, vill spara och läsa på nytt. Det var Kulturkvarter händelse i södermalm, men tyvärr var det i gamla byggnader och inte rullstolsvänligt så det fick vara för min del. Ikväll ska vi till Yrkeskocken på Optima+ och äta. Å solen skiner från en blå himmel.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.