Dygnet skulle få ha flera timmar

När jag kom till jobbet, höll jag utkik efter vaktmästaren som brukar hjälpa mig med ytterkläderna, men fick inte syn på. Väntade en stund, körde lite med elrullstolen i aulan och sen ringde jag på klockan. Då kom en ung kvinna ut till korridoren och frågade vad jag ville, hade jag för varmt. Jag svarade att jag ville ha hjälp, och sträckte samtidigt ut handen med handsken, kvinnan förstod vad jag menade. Småningom den andra handsken, halsduken,mössan och jackan, till slut var jag avklädd, sedan tackade jag för hjälpen och nämnde att jag jobbade där i huset. Ibland är det roligt att se hur människor blir förvånade när jag säger att jag jobbar.

Annars gick dagen bra. Det var soligt, lite varmare än igår och vinden var inte lika kylig som igår. Då jag kom hem med Vippari såg jag  att min fars bil stod på gården, jag körde till lägenheten och pratade några ord med pappa, som hade satt en starkare lampa till sänglampa, som var lite för svag för att se när man läste.

Märkte att bankkortet inte fungerade vid nätuppköp. Skrev sedan på Nordeas chatt, berättade om problemet. Väntetiden varierade mellan 15 – 20 minuter innan en rådgivare blev ledig. Det blev en  stund att vi chattade som slutade med ett mobilsamtal,  diskussionen gick bra. Rådgivaren sade att allt verkade vara som det skulle, och bad mig sedan att testa med det andra korta koden som var på kortets baksida. Jag testade det men kortet fungerade inte som jag tyckte att var irriterande. Sen märkte jag hur tiden gick och ibland känns det som om dygnet skulle få ha flera timmar. Jag for och trampade på Motomed, hann trampa 4,7 km. innan far kom med min bror o. installerade det nya filtret med pumpen. Pappa lovade gå till Nordea i morgon och fråga om kortproblemet. Ja en sådan dag och kväll hade jag.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.