Trevlig kaffeträff

Redan på förhand visste jag att kvällens kaffeträff skulle bli trevlig, visst blev det ordnad med en ganska kort planering och  spontant, men det var fint att få en dag som passade för de flesta av mina vänner. Taxin kom efter mig lite i förtid, men det gjorde inget och chauffören hjälpte mig in till Fiika Cafe, jag hade tagit den manuella rullstolen som är liten och smidig. Det tog inte länge som mitt sällskap kom.

Det var härligt att träffa alla som hade hjälpt mig när jag bodde på servicehemmet, något speciellt var det med tiden, gemenskap kan man väl kalla det för. En del hade jag inte sett på flera år eller bara i förbifarten då och då. Nu fick vi sitta och träffas o. prata. Jag fick hjälp med att gå och se vad jag ville ha, det blev kaffe och en bär bägare för min del.

I diskussionerna kom det  en del återblickar från Sveden servicehem, men det blev sju bra år och det kan låta som en upprepning för jag har skrivit tidigare om ämnet. Ikväll blev det också tal om då servicehemmet lades ner, ja det satte väl sina spår i våra hjärtan, min dåvarande personals och mitt.  Det blev nog skratt ikväll också,då det blev tal om gamla minnen. Jag var glad över att vi kunde träffas, det var en trevlig träff. 🙂

Kram 🙂

,

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.