Trevlig dag och akvariestädning

Det var skönt att ta en morgonbastu och dusch i morse. Innan jag klädde på mig lades vårtmedicinen SyylEnd på vårtan, ja det tar väl en tid innan om man märker ifall medicinen hjälper. Vädret var lika grått och mulet som igår, gatorna var täckta av mjuk snö och det var ingen idé att försöka fara ut med rullstolen.

Kände mig nöjd och glad över att jag hade lyckats med att få till en träff med personalen från servicehemmets tid, och nu blir det av på tisdag. Tänk att det blir av.

Vi fick besök av min bror och hans fru och hunden förstås, trevligt att se dom. Hunden sprang till alla rum. Det blev smått prat om påsken, vi kom överens att äta lunch på min födelsedag, påsk annandag.

Senare på eftermiddagen kom min assistent på mat till oss. Jag bad att assistenten skulle ta bilder på pelargonerna.

Drottning Ingrid som har vaknat efter vintern. 🙂

Sticklingarna Apple Blossom. 🙂

Maten var god, det var trevligt att assistenten var och åt hos mina föräldrar. Sen ringde vi efter en vanlig taxi, o. tänk att chauffören förstod mig när jag sade adressen även om jag inte människan. Ibland brukar jag ha någon annan att säga adressen för att göra det enklare,  men detta gjorde mig glad.

Här hos mig blev det akvariestädning, vattenbyte, dammsugning och tvättade filtret. Allt gick bra tills filtret sattes tillbaka, plötsligt fungerade det inte, vi förstod ingenting. Ett filter är ju en viktig  sak i akvariet. Jag bad att mor skulle gå till djuraffären i morgon och fråga om filtret. Ja det var en trevlig dag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.