Storförbrukaren

Hela dagen har det varit mulet och har tidvist snöat, nu har temperaturen varit kring noll eller någon plusgrad. Det är väl snöslask som kommer ner antar jag.

Vi var lite ute och körde. några sticklingar ville komma hem från Sunds även idag. Själv ville jag ha två Apple Blossom pelargonsticklingar. Sen kom jag på vad jag vill ha till födelsedags present, en apelsin träd.

Ja jag vet att jag är en storförbrukare av mobilpennor, en del är trasiga igen. Mor gick till  JNT, och köpte nya pennor medan jag väntade i bilen. Det hade varit inga problem när man hade hade förklarat det här att pennorna inte håller. En strategi från  min mor sida att inte nämna vem som använder dom. På JNT sade de att det var bara o. komma med trasiga pennor så beställer de nya.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.