Jättebra konsert

AJ,AJ,AJ, på något sätt hade jag lyckats blanda ihop olika konserter och artister. Hur som helst var vi med min far ikväll på en konsert, där Erik-André Hviďsten hade finlandssvenska artister som gäster: Ami Aspelund, Helen Nyberg och Frida Andersson med Thomas Enroths orkester. Och vau vilken jättebra konsert det var, stilen var lite med talk show och sånger. Konserten räckte över två timmar med en paus. På Invalid-läktaren var det tre rullstolar, men annars var det mindre människor än vad jag hade väntat. Jag tyckte om konserten.

Jag var hemma ungefär 21.45 tiden, fick hjälp av nattpersonalen med kvällsbestyren. Visst känns det bra att komma och gå hur man vill, det ska vara också så.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.