Lever i stunden

Själv har jag märkt att man ska leva i stunden som pågår, och göra det bästa som  det går. I morse fanns det mindre av ”hjälpande händer” här på boendet och alla fick hjälp. Stämningen var rätt lugn ändå.

På jobbet var det lite spännande för att se om datorn skulle funka, den hade krånglat lite igår men till all lycka startade den utan problem idag. På lunchen fick jag träffa en ny personal från hemvården. Den här gången gick det bra.

Nu hade jag inte hört något från Adlibris och lade ett meddelande på facebook. Sen ville de ha numret på ordern som jag gav. Och vet ni vad som fanns ikväll i min postlåda, jo en av Helgessons böcker, medan de andra hade kommit till posten. Då skrev jag och bad om ursäkt. Ja det här var ett mysterium hur böckerna kom ändå rätt, tja, var jag förhastigt av mig?….Eller?

Det blev avslappning och töjning på fysioterapi, har haft ganska mycket den senaste tiden som min kropp har reagerat på. Annars gick det bra. Medan vi väntade på taxi till kvällens allsång kom mor till morgondagens konsert. Det kändes roligt att sjunga, dessutom var vi ganska många från boendet som var där. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.